Koruinan lyhyt historia

Ajatus omasta käsityöyrityksestä kypsyi voimakkaasti vuosi vuodelta. Olin tehnyt erilaisia koruja jo pitkään ja myynyt niitä blogin kautta enimmäkseen tutuille. Askel yritysmaailmaan tuntui aikoinaan liian suurelta askeleelta.

Ennen Koruinan syntymistä korujen tekeminen oli ennen kaikkea korujen rakentamista -niin sen ainakin itse koin. Rakensin koruja valmiista materiaaleista ikäänkuin palapelin osia.

Kaipasin luovempaa otetta korujen tekemiseen, tunnetta, aitouttayksilöllisyyttä ja merkityksellisyyttä.

Koruina syntyi tammikuussa 2014 ja sivutoiminen yrittäjyys sai alkunsa!

Liisa Ihmemaassa


Kun kaikki oli virallista, oli aika miettiä seuraavaa siirtoa. Mikä ensin: Facebook? Verkkokauppa? Instagram? Blogger? Twitter? Pinterest? YouTube? Apua.


Facebook -sivut avautui ennen kuin verkkokauppa oli valmis enkä osannut aavistaa miten paljon verkkokaupan pystytykseen menisi aikaa. Kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Olin kuin Liisa Ihmemaassa. Niin paljon sisäistettävää ja erilaisia mahdollisuuksia sormien ulottuvilla. Pieni pää meni ihan pyörälle. Onneksi järkevä taustajoukko näki selkeämmin vähän kauempaa!
Miltä näyttää tulevaisuus?


Nyt elämme vuotta 2016. Olen saanut tehdä ihanille asiakkaille heille merkityksellisiä koruja. Palaute on ollut niin sydäntä lämmittävän pakahduttavaa, että en voisi kuvitella luopuvani siitä mitä teen.

Mutta mikä olisikaan ihanampi koru, kuin kaunis, kevyt ja ennen kaikkea itselle merkityksellinen?

Tulevaisuus. Se on iso sana, niin kuin maailmankaikkeus. Kukaan ei vielä tiedä mitä kaikkea se sisältää. Tulevaisuutta on kuitenkin mukava suunnitella. Koitan välttää liian tarkkoja mielikuvia, koska asiat tuppaa tapahtumaan toisinaan kuin itsestään ja toisinaan yllätyksiä tulee yhtäkkiä nurkan takaa.

Vuodenvaihteessa aloin karsimaan valikoimaani verkkokaupassa ja aijon keskittyä voimakkaammin tilaustuotteiden tekemiseen. Siitä tämä kaikki lähti, sitä haluan tehdä ja se on myös asiakkaideni ykkössijalla. Myös jälleenmyyjäni kanssa tehty yhteistyö loppuu kevään 2016 aikana päätökseni vuoksi. Joskus pitää hampaita purren luottaa omaan visioon ja sanoa muille ei.


Korullisin terveisin,

Karoliina