maanantai 8. syyskuuta 2014

Mistä kaikki alkoi?

Koruinan verkkokauppa on ollut auki nyt kolme kuukautta. Kolme kuukautta! Ihanan ihmeellistä.

Kaikki taisi alkaa reilu vuosi sitten. Oli pitkä kesäloma ja testailin intoa puhkuen uusia käsityömenetelmiä työhuoneeni uumenissa. Mistäköhän moinen into sai alkunsa..? Taisi pitkästä aikaa olla mahdollisuus itsensä toteuttamiseen.


Puunappi inspiroi


Nappasin touhuamiseni timmellyksessä käsiini puisen napin. Olin ostanut niitä vuosia sitten ja käyttänyt maalaamistarkoitukseen, mutta halusin kokeilla jotain aivan uutta. Opiskelin erilaisia siirtotekniikoita ja tilasin lisää puutavaraa. Testikappaleet seurasivat toisiaan.

Perfektionisti minussa nostaa voimakkaasti päätään, kun on kyse oman työn jäljestä. Olin tyytyväinen vasta miljoonannen testikappaleen jälkeen. Muut eivät tainneet edes huomata ensimmäisen ja viimeisen eroa. Heidän nähdessään työhuoneeni täyttyneen kesän aikana puisista valokuva- ja tekstinapeista, seurasi varovainen kysymys: Olisko sinulla tässä tarpeeksi testikappaleita..? Vastasin: Kyllä!
Ideat kasaantuivat


Tiesin haluavani valokuva- ja tekstinapeista koruja. Ei muuta kun ideasta toteutukseen ja uusiin testikappaleisiin. Työhuoneestani alkoi kantautua monitoimityökalun pärinä ja ovea raottaessa minut saattoi erottaa puupölyn keskeltä hullu virne naamalla. It's alive!

Ideoita alkoi kasaantua enkä meinannut pysyä niiden perässä. Ajatukset oman verkkokaupan perustamisesta alkoivat kypsyä voimakkaammin. Oli pakko ostaa suunnitteluvihko ja kirjoittaa kaikki ideat ylös.

Rakkassuhteeni post it -lappuihin alkoi myös ja kukoistaa yhä. Eri kokoisia punaisia, vihreitä ja keltaisia post it -lappuja on kalenterin välissä, tulostimen kyljessä, ilmoitustaulun reunassa... Oma rakas hallittu kaaokseni, mutta siitä lisää myöhemmin.

Karoliina
@Koruina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro rohkeasti omat ajatuksesi. Kommentin julkaisu kestää hetkisen...