sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Mikä ihmeen inspiraatio? (Osa 1)

Vapaa mieli


Inspiraatio on osa luovuutta. Itse kuvailisin sitä mielentilaksi, jossa ideat virtaavat vapaana kuin soliseva puro ja ideoihin on helppo tarttua. Puron kuvastaessa vapaata mieltä, jota ei voi vangita, ideat ovat kuin puron mukana uiskentelevat upeat kalat, joita haluat pyydystää

Usein jokaista ideaa seuraa uusi idea, uusi idea ja uusi idea. Aivan kuin suuri kalaparvi uiskentelisi yhtäkkiä ohitsesi ja haluaisit pyydystää ne kaikki! Jokainen kala edustaa avainta johonkin uuteen ja upeaan.


Itselläni inspiraation tila ja nämä uiskentelevat kalat aiheuttavat pienimuotoisen kaaoksen, koska koen, että NYT pitää heti pyydystää kaikki kalat ennen kuin keskittyminen herpaantuu ja kalat pakenevat eivätkä koskaan palaa. Pelkään unohtavani miltä ne näyttivät.

En pysty kahdenkaan käden sormilla laskemaan kuinka monta kertaa olen näitä kalojani jäänyt pyydystämään iltojen pimetessä. Taskulamppu kädessä, lippa vinossa ja kahluuhousujen henkselit heiluen kalojen perässä juosten, kunnes mieheni on vetänyt minut kaikella rakkaudella hetkeksi pois vedestä. Ikuisesti hänelle aina kiitollisena kuoriudun varusteistani ja palaan todellisuuteen, kunnes kalojen kutsuhuuto taas alkaa.


Kahluuhousuterveisin,
Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro rohkeasti omat ajatuksesi. Kommentin julkaisu kestää hetkisen...